Monday, September 19, 2011

today is a fairy tale

hai hai hai *eksited
malam ni aku pi lagi kelas bahasa cina for the second time.seriously malam ni best gilakkk gua cakap lu.ni antara sebabsebab kelas malam ni bes

  • TAN SRI pi jugak kelas tu oiii*paling bes.lol
  • sebutan aku malam ni better than lastweek*muka bangga.muahaha
  • belajaq banyak perkataan baru
  • seniors ajaq menyanyi lagu "1 budak hitam.2 budak hitam.3 budak hitam.blaa blaa blaa" (sambung sendiri yaww) dalam chinese.
  • kelas abeh awai malam ni wakaka
actually aku sekelas ngan Tan Sri tp dia kena pindah kelas sbb dia baqu pi ja malam ni.wuwuwu sedih bhai time tu.wakaka macam gampang.dalam kelas kami tadi tinggai berapa owang ja then kami belajaq banyak benda baru.sumpah syok gila muahaha.part paling syok time depa ajaq nyanyi sampai penat kes pusingpusing dalam bulatan.dah qasa macam masok tadika balik.muahaha!

btw tonight class sangat sangat syok!nah tgok bukti tapi ada satu ja la.ni pon aku kebas daqi fb kwn aku haha!*drum roll




3 comments: